Mijn tandprothetische praktijk is gebaseerd op mijn ervaring binnen het tandtechnische vak gedurende zeventien jaar, als tandtechnicus in een tandtechnisch laboratorium. Hier was sprake van een samenwerkingsverband met diverse tandartsen binnen de Stichting Bijzondere Tandheelkunde (SBT) te Amsterdam.

aram_sneeuwloper

Aram Sneeuwloper

Er wordt hier hulp geboden aan patiënten waarvoor bijzondere tandheelkundige expertise vereist is. Denk hierbij aan: ernstige medische problemen, verworven of aangeboren afwijkingen van het kauwstelsel. Deze mondsituaties vereisen tandtechnisch gezien veelal een specifieke aanpak.

Binnen de praktijk aan de Kruisweg in Hoofddorp werk ik niet alleen als tandtechnicus, maar ook als tandprotheticus. Dit betekent dat u hier terecht kunt voor het aanmeten van meerdere soorten gebitsprotheses. Door de uitbreiding van mijn werkterrein van tandtechnicus tot tandprotheticus is het niet alleen mogelijk een ‘gewone’, maar ook een ‘bijzondere’ prothese te laten vervaardigen.

Samen met u bespreek ik uw specifieke wensen en kan ik uw verwachtingen ten aanzien van het productdoornemen. Zo zijn er vele mogelijkheden. Een gebitsprothese kan bijvoorbeeld aan de hand van een foto worden nagemaakt. Ook de kleur en de vorm van de nieuwe tanden & kiezen wordt uitvoerig met u besproken. Na het vervaardigen van het product wordt de gebitsprothese gepast en alleen als u volledig tevreden bent wordt het eindproduct volgens de gemaakte afspraken vervaardigd.

Tevens kan ik u aangeven voor welke vergoedingen u op basis van uw verzekering in aanmerking komt.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?


Omtrent uw wensen op het gebied van gebitsprotheses, implantaten en uw vragen over mogelijke financiële vergoedingen kunt
u met mij geheel vrijblijvend een afspraak maken.

Aram Sneeuwloper
Tandprotheticus