De praktijk is gelegen aan de kruisweg in het centrum van Hoofddorp en is voorzien van eigen parkeergelegenheid. Van buiten, maar ook van binnen, is de praktijk te herkennen aan een oranje huisstijl. Een horizontale oranje balk siert de voorpui welke er tevens voor zorgt dat u zich met enige privacy in de wachtkamer kunt begeven. Een grote leestafel met comfortabele fauteuils in de wachtkamer bieden voldoende ruimte voor u om plaats te nemen. De praktijk biedt ruimte voor één behandelkamer waar de gebitsprothesen worden aangemeten en één kamer voor mondhygiëne (link met website Cynthia?). De twee grote behandelkamers zijn met moderne apparatuur ingericht en bieden ruimte voor u om iemand mee te nemen.

Naast de behandelkamers is het tandtechnisch laboratorium. Hier worden de technische werkzaamheden verricht, denkt u hierbij aan het vervaardigen van de gebitsprothesen alsmede aanpassingen of reparaties. Één van de behandelkamers staat dan ook rechtstreeks in verbinding met het laboratorium, middels deze wijze ontstaat de mogelijkheid om op een eenvoudige wijze een adequate aanpassing van uw gebitsprothese te realiseren.

We kunnen u een kop koffie of thee aanbieden, mocht u onverhoopt toch iets langer wachten dan was voorzien. En kunt u omwille van uw privacy niet aan de leestafel plaatsnemen, is het zelfs mogelijk in de behandelkamer plaatsnemen.